Hemne Motorklubb tar gjerne imot bilder, kommentarer og tilbakemeldinger både fra publikum, medlemmer og besøkende motorklubber. Som ung motorklubb vil det være ting som kunne vært gjort annerledes og ting som slo an bedre enn forventet. Ris, ros og generell informasjon er alltid velkommen!

Bilder

Har du et skikkelig kult bilde av et av Hemne Motorklubb sine medlemmer, eller fra et av Hemne Motorklubb sine arrangementer? Nøl ikke med å ta kontakt! Gode bilder er alltid et kjærkomment syn, selv om de frivillige oftest har hendene fulle når mesterskapene står på for fullt. Send derfor gjerne inn dine beste blinkskudd fra et av arrangementene. Kanskje kommer nettopp ditt bilde på den nye hjemmesiden?

Entusiasme for bilder til tross, så er det viktig å huske på både opphavsrett og personvern. Som fotograf har du eierskap til dine egne bilder, men dersom det er en veldig tydelig person som er fokuset for bildet, så har også disse noe de skulle ha sagt for bruken og spredningen av bildene om dem. I dagens samfunn er det veldig lett å dele og ta bilder, og det kan være lett å glemme at man skal innhente tillatelse før bildene deles på sosiale medier. Vær obs på at ikke alle er like interessert i å få sine bilder delt på nettet, og at det kan være gode grunner til at de ønsker å forbli anonyme. Det har vært tilfeller hvor mennesker på flukt eller som lever i skjul har blitt avslørt etter at et bilde ble ubetenksomt delt på sosiale medier, så tenk før du deler.

PR og nyhetsartikler

Hemne Motorklubb har hatt en god dialog med lokalaviser og nyhetskanaler helt siden klubbens oppstart. En god og åpen dialog er viktig for å formidle hvor artig det er med motorsport og hvilke tilbud klubben kan bidra med i lokalsamfunnet. Både klubben og medlemmer er jevnlig i kontakt med forskjellige mediekanaler for å formidle utviklingen i klubben eller spesielle hendelser som har skjedd, slik som sommeren 2016, da en ung bukk antageligvis så sitt eget speilbilde i kjellervinduet i klubbens lokaler i Stamnesdalen og gikk til angrep.

Har du en spennende eller morsom historie? Ønsker du å dekke et spesielt arrangement eller skrive om en spesifikk sak? Ta kontakt!

Nye medlemmer

Er du nysgjerrig på motorsport? Eller har du barn eller andre du kjenner som har lyst til å begynne? Motorsport er en morsom hobby som passer for de aller fleste. Dersom du ikke er helt sikker på om motorsport er noe for deg, eller hvis du bare har lyst til å prøve, så kan du på banen i Stamnesdalen få låne sykkel til banekjøring av Hemne Motorklubb. Med dette lavterskeltilbudet håper klubben at flere skal kunne få mulighet til å prøve seg bak et ratt, uten å måtte investere i kjøp og vedlikehold av egen sykkel. Klubben står også åpen til å kunne svare på små og store spørsmål om klubben før eventuelt medlemskap.

Talentutvikling

Hemne Motorklubb er i stadig vekst og har allerede begynt å dyrke frem unge talenter innen motocross. En av disse er Henrik Wahl fra Kyrksæterøa, som allerede som allerede i 2015 deltok på EM i Uddevalla i Sverige og innhentet sine første EM-poeng. Siden det har det gått fremover, og i 2015 ble han speidet og tatt ut til lag-VM i Frankrike i 2016. Det blir spennende å følge med på den videre utviklingen både for Henrik Wahl og andre medlemmer i den unge og ambisiøse klubben.